привіт
Мені було б дуже цікаво прочитати все, що ви можете запропонувати. Це не для копіювання, оскільки я усвідомлюю, що це лише посилює проблему, надаючи людям допомогу лише для того, щоб отримати горе, коли мій процес не спрацював для них. Зараз я борюся з банком і двома платіжними процесорами щодо банківських переказів. Я більш-менш завершив повернення платежів. Мене просто цікавлять різні кути підходу тощо. Я також зауважив ваш підхід до того, щоб не зв’язуватися з продавцями, тому мені буде цікаво, що ви надали банку, щоб змусити їх діяти. 2 облікових запису, мені довелося звернутися до офіційних скарг, однак Revolut виявився кошмаром
Hi there
i would be really interested in reading anything you can offer. This is not to replicate as I am aware that only exasperates the problem, having provided people with help only to get grief when my process hasn’t worked for them . I am currently in a battle with bank and 2 payment processors re bank transfers. I have more or less completed the chargebacks. Im just interested in the different angles to approach etc. I also note your approach to not contacting merchants so would be interested to what you raised to bank to get them to act. 2 accounts I had to go to formal complaints however Revolut are proving to be a nightmare
Автоматичний переклад.