привіт всім,
Нещодавно я втратив понад 30 000 фунтів стерлінгів на Goldenbet.
Я вже був зареєстрований на GAMSTOP, але оскільки це офшор, це дозволило мені зареєструватися.
Я вже почав одужати від азартних ігор, але через це я зараз у великих боргах і намагаюся повернути всі втрачені гроші.
хтось взагалі може підтримати мене в цьому? Хтось отримував відшкодування від goldenbet?
повернення платежів банку для випадкових продавців, через які вони обробляють транзакції?
Я справді не знаю, куди мені звернутися з цим, але я непохитний, оскільки компанія Goldenbet не зобов’язана піклуватися через свою місцеву ліцензію, але я не знаю, на яких підставах я можу використати, щоб отримати гроші назад.
також: я витратив більшу частину своїх грошей на прагматичні ігрові автомати, особливо на солодке золото та ворота Олімпу. Під час востанньої спроби зіграти було сказано, що гра недоступна в моїй юрисдикції (Велика Британія). Я надіслав електронного листа, щоб запитати, що це означає, і вони сказали, що вона недоступна для мене.
як? Звичайно, це недолік, оскільки я втратив усі свої гроші, граючи в них.
Hello everyone,
I’ve recently lost excess of £30,000 on goldenbet.
I was already signed up on GAMSTOP but as this is offshore, it allowed me to sign up.
Ive already started my gambling recovery but due to this I’m now in severe debt and attempting to recoup any money I lost.
is anyone at all able to support me on this? Has anyone received a refund from goldenbet?
chargebacks to the bank for the random merchants they process transactions through?
im really unsure where to go with this, but I’m adamant Goldenbet has no duty of care, owing to its local license, but I’m unsure what grounds I can use to get money back.
also : I spent the majority of my money on pragmatic play slots, especially sweet bonanza and gates of Olympus. When last trying to play, it said the game was not available in my jurisdiction (UK) I emailed to ask what this meant and they said it’s not available for me.
how? Surely this is a flaw as I lost all my money playing those.
Автоматичний переклад.