Дякую, я зробив усе, що мав, тому що я грав на нелегальному сайті, я грав кілька на інших картках, оскільки товари не отримували, але лише коли це були невеликі суми претензій на одній картці, це була одна, а інша була 3, і це було багато важче поставити купу запитань, клопоту тощо. Більшість в одному банку – це лише я, який розповідав правду, мені ще не повернули кошти, все це утримано від мене до закінчення 45-60 днів, і минуло лише кілька днів наразі так довго попереду! судячи з того, що я зрозумів, і попередніх претензій, з ними неможливо боротися, але мені потрібно почекати і подивитися, що станеться. Ви повернете більшу частину, я впевнений, і так, кожне повернення невеликої суми є перемогою і частиною вас, я купив собі кілька дрібниць, але більша частина першої суми була використана для погашення боргу, і навіть незважаючи на це я все ще маю заплатити приблизно 30 000 фунтів стерлінгів, включаючи позику під заставу будинку, яка становить 23 000 фунтів стерлінгів протягом 15 років, я планую сплатити особисті позики, а потім атакувати позику під заставу будинку, можливо, отримати ще одну особисту велику позику, щоб виплатити це, щоб я був у безпеці з меншим ризиком, але у мене ще багато роботи, але останнім часом мій кредитний рейтинг різко підвищився через погашення багатьох карток і позик.
Мені дуже сумно через те, що ти втратив гроші у спадщину, тобі, мабуть, ще більше боляче втратити гроші, залишені тобі від працьовитих членів сім’ї, які залишили їх заради кращого майбутнього для тебе, тому я справді відчуваю твій біль, але залишайся, у тебе є надія і продовжуйте боротися і робіть це за них!
Thanks I did all mine as that I had been gambling on an illegal site I did a few on other cards as goods not received but only when it was small amounts of claims on one card it was one and the other was 3 and these were much harder to raise loads of questions, hassle etc the majority on one bank were all just me telling the true story, I have not had a refund yet it is all held from me till 45-60 days are up and it has only been a few days so far so long way to go ! from what I gather and previous claims they are impossible to fight but I need to wait and see what happens. You will get most of it back I am sure and yes each small amount back is a victory and part of you back, I bought myself a few small items but most of the 1st amount was used to pay off debt and even at that I still have about £30000 to pay including a loan against the house which is £23000 over 15 years my plan is to pay the personal loans off then attack the loan against the house maybe get another personal big loan to pay that so that im safer with less risk but I still have a lot of work to do but my credit rating has soared with paying off a lot of cards and loans recently.
I feel really sad about you losing the inheritance money it must hurt you even more to lose money left for you by hard working family members who left it for a better future for you so I really feel your pain but stick in there you have hope and keep fighting and do it for them !
Змінено автором 5 дн. тому
Автоматичний переклад.