Я розумію, що ви маєте на увазі, нещодавно мені поставили діагноз «велике С», і мені також не було до кого звернутися. На моєму рахунку були блокування азартних ігор і міжнародні платежі. Я також страждаю від проблем із психічним здоров’ям, оскільки досі одужую від енцефаліту та менегіту, які були у мене кілька років тому. Що повністю перевернуло моє життя. Я звернувся до азартних ігор як засобу втечі, щоб перестати думати про цю проблему. Коли я зрозумів, що це виходить з-під контролю, я надіслав електронного листа на сайт і розповів про проблему та закрив свій обліковий запис. Вони проігнорували запит і дозволили мені зробити депозит у розмірі 1400 фунтів стерлінгів протягом 24 годин і грати безперервно протягом цього періоду. Граючи в той період, я грав лише 1 гру з великим басовим сплеском, зберігаючи його на барабані. Тому я добре знаю гру. Я отримував загальну кількість мертвих обертань без бонусів, нічого більше 700 фунтів стерлінгів, тому я вирішив вийти з гри, коли я це зробив. Я навіть не зайшов на сайт, коли знову зайшов у гру, виплати, де 35p 14p 70p більше нічого. Вони зняли дублікати депозитів з мого рахунку за лічені хвилини. Сайт був видалений Google і Ukgc. Вони мають мої гроші та продовжують мене ігнорувати. Мені навіть подзвонив якийсь агресивний хлопець і сказав, що вони законні та мають ліцензію у Великій Британії, і мені потрібно було надіслати Google підтвердження видалення та підтвердження ліцензії на азартні ігри у Великій Британії, що вони мають компанію, зареєстровану лише в Коста Rica, що нічого не означає, оскільки вони не мають жодних ліцензійних законів. Тепер я постійно отримую повідомлення, щоб приєднатися до сайтів із однієї мережі та повернутися до них WT😣, займаючись
I know what you mean, I recently got diagnosed with the big C and had no one to turn too. I had gambiling blocks on my account and international payments on my account. I also suffer from mental health issues as I am also still recovering from encephalitis and menegitis that I had a few years back. Which totally turned my life upside down. I turned to gambiling as a means to escape to stop me thinking of the issue. When I knew it was getting out of control I emailed the site and told them the problem and to close my account. They ignored the request and allowed me to make £1400 deposit in 24hr and play continuously in that period. Whilst playing in that period I only ever play 1 game big bass splash keeping it reel. So I know game well. I was getting total dead spins no bonus nothing over £700 gone so I decided to come out of game when I did I wasn't even logged into site when I logged back onto game the payouts where 35p 14p 70p nothing more. They took duplicate deposits from my account within minutes. The site was taken down by Google and Ukgc. They have my money and keep ignoring me I even had some aggressive guy call me telling me they where legal and had a licence in UK and I needed to send the Google take down proof and UK gambling licence proof they only have a company registered in Costa Rica which means nothing as they don't have any licence laws. Now I keep getting text to join sites from same network and to come back to them WT😣 doing my nut in
Автоматичний переклад.