Я почав із маршруту mcc, перш ніж прочитати тему та проблеми з monzo. Як не дивно, наприкінці вони повернули гроші за транзакції з NAI KEN, але відмовилися торкатися решти. Я наполовину очікую, що вони прийдуть і заберуть це назад. Я не знаю, як все буде складатися, половина очікує закриття рахунку. В очікуванні цього можна розпочати зміну поточного облікового запису.
Я надіслав електронний лист власнику веб-сайту rippletheme, знайшов його на якомусь бізнес-сайті Естонії, використовуючи обліковий запис електронної пошти gmail. Я навіть спробував зателефонувати за номером, вказаним на веб-сайті, який сюрприз не розпізнає.
Я надіслав усю цю інформацію до monzo, тож побачу, що вони повернуться.
I started with the mcc route before reading thread and issues with monzo. Weirdly they refunded transactions with NAI KEN at the end but refused to touch the rest. Im half expecting them to come and take that back. I don’t know how it’s all going to pan out, half expecting account closure. Might start a current account switch in anticipation of that.
ive sent an email to rippletheme website owner, found them on some Estonia business site, using a gmail email account. I even tried calling the number listed on the website which surprise surprise is not recognised.
Ive sent all that info to monzo so will see what they come back with now.
Автоматичний переклад.