Я закрив свій обліковий запис у них через захоплення, що у мене був рецидив азартних ігор. У мене на закритому рахунку було 12 тис. Моя дружина знову вигнала мене за азартні ігри.
Я надіслав їм понад 300 електронних листів. Приблизно близько 80 листів на день. Переслідують їх заради грошей. Зрештою вони відповіли на запит про підтвердження депозиту. Я їм це забезпечив
Знадобилося ще 100 електронних листів, щоб змусити їх надіслати мені електронний лист із моїми банківськими реквізитами.
- Я не знаю чому, тому що до цього я кілька разів знімав 3000 фунтів стерлінгів
Надіславши їм мої банківські реквізити, вони не відповіли.
Тож я пішов до біса, погрожуючи сповістити всі органи влади. Відділ по боротьбі з шахрайством, мій банк, CQC, азартні ігри Кюрасао. Поліція виявила, що люди, які здійснюють платіж, зареєстровані за віртуальною адресою в Лондоні
Назвали ANTHILL CENTER LIMITED — я надіслав їм скріншоти підробленої сторінки в Instagram із логотипом, що збігається з логотипом, і зареєстровану адресу в ту саму компанію, яка вносить гроші для рейдера джекпотів.
Тоді вони сказали, що надіслали гроші.
Я зв’язався зі своїм банком, щоб дізнатися, чи немає чогось у дорозі. Вони сказали, що ні. An попросив мене отримати 18-значний код TRN.
Я повернувся до Jackpot Raider. Надіслав 43 електронні листи з проханням про це. Вони відмовилися.
Потім я отримав інші електронні листи, в яких говорилося, що над ним ще ведеться робота та ще не надіслано.
Минуло 7 днів з тих пір, як це почалося, до цього часу. Все ще немає грошей. Monzo відмовляється повертати кошти. Подав скаргу на Monzo.
Джекпот-рейдер, як він є, недоторканий. Вони не мають ліцензії для Великобританії, тому CQC не може нічого робити
Вони не мають один у curaco таким чином вони arnt arsed. Лише люди, які, здається, зацікавлені, є командою боротьби з шахрайством. І я сумніваюся, що вони мені заплатять
I closed my account with them due to admiring I had a gambling relapse. I had 12k in my closed account. My wife had kicked me out for gambling again.
I have sent them over 300 emails. Roughly about 80 emails a day. Hounding them for the money. They eventually responded an asked for proof of deposit. I provided them with that
It took another 100 emails to get them to send me an email for my bank details.
- I don't know why because I've made withdrawals of £3000 a few times prior to this
After sending them my bank details they wouldnt reply.
So I went hell for leather threatening alerting all the authorities. Anti fraud squad, my bank, the CQC, Curacao gambling body. Met police as the people who make the payment as registered at a virtual address in London
Called ANTHILL CENTER LIMITED - I sent them screenshots of there fake Instagram page with logo matching the logo an registerted address to the same company that deposits money for jackpot raider.
This is when they then said they had sent the money.
I contacted my bank to see if anything was on its way. They said no. An asked me to get a TRN 18 digit code.
I went back to jackpot raider. Sent 43 emails asking for it. They declined.
I then got other emails saying that it's still being work on an not been sent yet.
It's been 7 days since this started to now. Still no money. Monzo refusing to refund. Raised a complaint with Monzo.
Jackpot raider as it stands are untouchable. They Don't have a license for the UK so the CQC can't do owt
They don't have one in curaco so they arnt arsed. Only people that seem interested are the anti fraud squad. An I doubt they'll pay me
Автоматичний переклад.