Мені важко зрозуміти, чому вони повертають платежі для одних людей за зміну коду mcc, але не для інших, як вони можуть вибирати, хто може програти та кому допомогти. Це дуже засмучує, тому що всі ми перебуваємо в подібній ситуації, намагаючись дати відсіч цим нелегальним компаніям, якщо тільки вони здаються так, як ми це бачимо. Я ніколи більше не торкнуся цих сайтів, мені б хотілося знати, що відбувається, перш ніж я це зроблю! Зрештою, у мене є хвороба, і іноді, коли все важко, я звертаюся до автоматів, це моя єдина слабкість у житті, яка опановує мене, коли я це роблю. Банк запропонував мені людину, з якою я можу поговорити, я думаю, це їхній спосіб сприймати мене як допомогу з поверненням коштів, тому все буде добре, якщо я звернуся до Fos з цього приводу. Тому що вони, мабуть, будуть вважатися такими, що не підвели мене, тому що вони не знали, що це азартні ігри тощо, тому не змогли зупинити транзакції. У мене був блок, і це був мій аргумент, але це не змінило їхньої думки. 👎
What I’m struggling to understand is why they are doing chargebacks for some people for the mcc code change but not for others how can they pick and choose who is liable to lose out and who to help. It’s really frustrating because we are all in the similar situation trying to fight back at these illegals companies if only they seem it the way we see it. I will never ever touch these sites again I only wish I knew what was happening before I did it! At the end of the day I have an illness and sometimes when things are tough I turn to slots it’s my only weakness in life that gets hold of me when I do it. The bank has offered me a person to talk to I guess this is their way of being seen as helping me with out giving me a refund so it will go well if I go to Fos about it. Because they will probably be seen as not failing me because they didn’t know it was gambling etc so couldn’t stop the transactions. I did have a block on and that was my argument but it didn’t change their minds. 👎
Автоматичний переклад.