На прямий банківський платіж не поширюються жодні засоби захисту, як-от повернення платежу, тому я думаю, що буде важко отримати його назад, оскільки Сантеда навряд чи поверне його. Ви пробували шахрайство під час переказів? Це все одно можна класифікувати як шахрайство, навіть якщо ви здійснили платежі, оскільки вони підпадають під введення в оману.
Щодо фактичних криптовалютних платежів, я не впевнений, які шанси на це. Якщо ви використовували свою картку для оплати криптовалюти/криптових товарів, вони повинні допомогти, якщо ви використовували криптовалюту для оплати чогось, то ймовірність отримати це назад дуже низька.
Нам усім потрібно сказати про ці відкликання платежів: так, ми намагалися грати в азартні ігри, а потім ці торговці використали неправильні коди, щоб обійти закони/блокування азартних ігор. Питання, яке потрібно сказати, полягає в тому, що я не отримав товари/послуги компанії XYZ. Я знаю, що мені пощастило змусити Jokabet повернути кошти напряму, а іншим це вдалося, але я починаю розуміти, що краще просто зробити повернення коштів, оскільки ці шахраї, ймовірно, спробують уникнути цього.
The direct bank payment isn’t covered by any protections such as chargeback, so I think it would be difficult to obtain that back as Santeda are unlikely to return it, have you tried the fraud route on them transfers? It can still be classed as fraud even if you made the payments, as it falls under misrepresentation from them.
Regarding actual crypto payments I am unsure what the chances are on that, if you used your card to pay for crypto/crypto goods then they should assist, if you used crypto to pay for something then the likelihood of seeing that back is very low.
The point we all need to make on these chargebacks is yes we tried to gamble, then these merchants used incorrect codes to bypass laws/gambling blocks. The issue then to state is I have not received the goods/services of XYZ company. I know I had some luck getting Jokabet to refund directly and others have but I am starting to understand it is better to just do chargeback as these scammers will likely try to get away with it otherwise.
Автоматичний переклад.