В Австралії я намагаюся стягнути плату на загальну суму ~1,5 тис. дол. США з 15 транзакцій у розмірі 100 дол. США від початку, оскільки в моїй банківській виписці зазначено:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
Технологія E-Sharzy
Oraimomobile
Жнивний міст
Донат-НГ
Магазини Adrian
Нава Атарах
Більшість транзакцій здійснюється в доларах США, деякі в дирхамах ОАЕ (ОАЕ). З деякого гугла я бачу, що вони є сумішшю Дубаю та Нігерії за розташуванням.
Не знаю, які австралійські банківські правила/закони стосуються цього.
Мій рахунок недоступний із коштами на ньому після великого виграшу. Не знаю, як я можу надати докази цього, оскільки я більше не можу увійти, а служба підтримки просто каже, що мого облікового запису не існує.
Сподіваюся, це кричуще відмивання транзакцій допоможе моїй справі, поряд із ймовірною реальністю того, що вони використовують неправильний код продавця – не те, щоб я міг побачити, який код вони використовують. Один бізнес, який я шукав у Google, це продаж розумних годинників.. не зовсім ті послуги азартних ігор, які я очікував побачити, лол.
Після кількох відкликань, які я здійснив, усі кошти були зараховані на мій рахунок протягом 4 робочих днів, 3 робочих днів і 2 робочих днів. Хоча на даний момент це лише негайний тимчасовий кредит, який, на мою думку, є стандартним для всіх відкликань, незважаючи ні на що. Ймовірно, знадобиться 30-60 днів, поки не буде підтверджено, чи працює це повернення коштів.
Чекаємо, чи буде продавець оскаржувати, чи навіть може він оскаржити. Я дозволив платіж (очевидно), і це, здається, їх найбільше хвилює.
Почекаємо і побачимо, що буде..
In Australia I'm trying a charge back on a total of ~$1.5k from 15x $100 transactions from ignition because my bank statement shows:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
E-Sharzy Technolgie
Oraimomobile
Harvest Bridge
Donate-NG
Adrian Stores
Nava Atarah
Most transactions are in USD, some are in AED (UAE). From some googling I can see they are a mix of Dubai and Nigeria in locations.
Not sure what Australian banking regulation / laws are like regarding this stuff.
My account is inaccessible with funds in it after a big win. Not sure how I can provide evidence of this as I can't log in any more and support are just saying my account doesn't exist.
Hopefully this blatant transaction laundering helps my case, along side the likely reality that they're using the incorrect merchant code -- Not that I can actually see what code they are using. One business I googled is selling smart watches.. not quite the gambling services I was expecting to see, lol.
From the multiple charge backs I've done, all the funds were credited back to my account in 4 business days, 3 business days and 2 business days. Though at this point it is just an immediate temporary credit which I believe is the default for all charge backs no matter what. It will likely take 30-60 days until it's confirmed whether this charge back works or not.
Waiting to see if the merchant will dispute, or even if they can dispute. I did authorize the payment (obviously) and that appears to be their biggest concern.
Will wait and see what happens..
Автоматичний переклад.