Привіт, у мене є транзакції з обома торговцями, про яких ви згадали, приблизно на 1 тисячу фунтів стерлінгів із ZPDG. Чесно кажучи, вони взагалі не відповідають, я надсилав їм електронні листи кілька разів, також звернувся до Йоакіма Хултіна, який є співзасновником, він фактично заблокував мене у Facebook! Я надіслав офіційну скаргу в intergiro, яка надає їм картки Visa, але я не надто сподіваюся, що вони щось зроблять. Я навіть не знаю, як зв'язатися з ВР. Тут усі в одному човні, і, чесно кажучи, цей процес повільний і займає багато часу, але не здавайтеся!
Hi I have transactions with both of those merchants you mentioned around £1k with ZPDG.. honestly they do not respond at all, I’ve emailed them multiple times, also reached out to Joakim Hultin which is co founder, he actually blocked me on Facebook! I’ve sent a formal complaint to intergiro which provides them Visa cards, I’m not that hopeful they will do anything though. I don’t even know how to contact BP. Everyone’s in the same boat here and honestly this process is slow and time consuming but don’t give up!