Продовжуйте позначати FCA тощо та пересилайте їм будь-які повідомлення, я б також попросив їх відповісти в ланцюжку, щоб ви могли ефективно спілкуватися між усіма сторонами, якщо вони відмовляться, то, безумовно, FCA розцінить це як підозрілу діяльність. Я хочу, щоб Сантеда повністю зникла, я хотів би знайти більше інформації про генерального директора, але, на жаль, це всі підставні компанії та дивні адреси в незрозумілих місцях, таких як Кіпр, Кюрасао, Латвія тощо, навіть адреси у Великобританії є адресами компаній за замовчуванням, це дивно, як Я можу витратити чотири-п’ять годин і мати кілька маршрутів, але регулюючі органи мають нескінченно більше ресурсів, законні повноваження, але не можуть нічого зробити.
Також дякую за посилання, завтра вранці надішлю їх до відповідних органів.
Keep tagging the FCA etc and forward any communications to them, i'd also ask them to reply in thread so you can communicate between all parties efficiently, if they refuse then surely the FCA will see this as suspicious activity. I wanna see Santeda go down completely, i wish i could find more information on the CEO but sadly it's all shell companies and weird addresses in obscure locations like Cyprus, Curacao, Latvia etc, even the UK addresses are default company addresses, it's wild how i can spend four or five hours and have multiple trails to go down but the regulatory bodies have infinitely more resources, legal authority but cannot do anything at all.
Thanks for the links too, going to forward them to the relevant bodies tomorrow morning.
Змінено автором 16 год. тому
Автоматичний переклад.