Dt - Я щойно отримав таку, як ти, фальсифіковану квитанцію від Мидця. Я також помітив, що вони дійсно створили обліковий запис на моє ім’я на веб-сторінці Grottobook – спробуйте скинути пароль на їхній домашній сторінці.
Причина, чому я кажу вам, полягає в тому, що вони зробили величезну помилку: усі мої «дати замовлення» — це після того, як я надіслав відкликання платежу через три місяці після дати транзакції. У розділі «Завантаження» також немає доступних книг, які можна використовувати як підтвердження для свого банку, і немає записів під транзакціями, лише під замовленнями.
Dt - I just got exact as you, falsified receipt from Mydts. I also noticed that they have actually created an account in my name on Grottobook webpage -try to reset password at their homepage.
The reason I tell you is because they have made a huge mistake -my "order dates" are all after I sent in the chargeback,s, three months after the transaction dates. There is also no books available under "Downloads" which you can use as proof to your bank, and there are no records under transactions, only under orders.
Змінено автором 14 год. тому
Автоматичний переклад.