привіт всім
Минулого тижня стежили за цією темою та знайшли її надзвичайно корисною. Дуже вдячний усім, хто поділився своєю історією/знанням.
Моя суперечка стосується того, що GoldenBet торгує під TERRVERS - я бачу, що у деяких людей така ж проблема.
За останні 2 тижні я здійснив їм понад 90 транзакцій, і зараз я перебуваю в процесі оскарження зі своїм банком.
Процедура рекомендує дати 14 днів, щоб зв’язатися з продавцем, але оскільки немає інформації про TERRVERS, я просто одразу оголосив про повернення платежу «товари не отримано» (я сказав, що не можу зв’язатися з ними, оскільки не міг знайти жодної інформації про компанію), і сьогодні, через 5 робочих днів, деякі відкликані платежі повернуто мені. Я підняв категорію спірних товарів на "Цифрові товари".
Оскільки транзакцій багато, мені довелося порушувати суперечки групами по 15, оскільки це було все, що дозволено банківським додатком для кожного випадку. Деякі з них були зараховані на мій рахунок без запитань банку - деякі з них є "тимчасовими кредитами, якщо продавець не надасть додаткові відомості", але на більшість із них я все ще чекаю відповіді.
Я сподіваюся, що це початок повернення моїх коштів, і сподіваюся, що всі інші також досягнуть успіху - для протоколу я не зміг знайти жодної інформації про TERRVERS, я надіслав електронний лист GoldenBet без реальної відповіді, але виглядає багатообіцяючим, що мій британський банк розбереться з цим.
Радив би всім, хто має справу з GoldenBet, звертатися до вашого банку, де це можливо.
Hi all.
Been following this thread the past week and found it extremely helpful. Greatly appreciate everyone who has shared their story/knowledge.
My dispute is with GoldenBet trading under TERRVERS - I see some people have the same issue.
I made 90+ transactions to them over the past 2 weeks and am currently in the dispute process with my bank.
The process advises allowing 14 days to contact the merchant but as there is no info of TERRVERS I just immediately raised a "goods not received" chargeback (I said I could not contact them as I could not find any info on the company) and today 5 working days later some of the chargebacks are being refunded for me. I raised the disputed goods category as "Digital Goods".
As there are many transactions I had to raise disputes in batches of 15 as this was all the bank app allowed per case. Some of these have been credited into my account with no questions asked by the bank - some of them are "temporary credits unless the merchant replies with further details" but the majority of them I am still waiting for a response on.
I hope this is the start of me recouping my funds and hope everyone else is successful too - for the record I could not find any info on TERRVERS, I emailed GoldenBet with no real response but it’s looking promising my UK bank will sort this out from here.
Would advise anyone dealing with GoldenBet to go through your bank where possible.
Змінено автором 2 дн. тому
Автоматичний переклад.