Ні, зовсім не пощастило! Я чув тут, що це та сама компанія, тому надіслав їм електронний лист із запитом, чи обробляють вони транзакції від цього імені… вони відповіли, що ні! Тому я попросив SAR, вони сказали, навіщо вам це потрібно, ми нічого не знаємо про вас як клієнта, у вас неправильна компанія. Я заявив, що це моє законне право на SAR тощо… ось у них є список транзакцій, зроблених їм, які точно відповідають «крипто депозиту» з мого банківського рахунку! Відтоді вони не відповідатимуть на жодні електронні листи. Повідомили в AML у Швеції та Фінляндії. Також підняли повернення платежів, але це довгий процес
No, no luck at all! I heard on here that they were the same company so emailed them to query if they were processing transactions in that name… they said no! So I asked for a SAR, they said why would you want this, we have no knowledge of you as a customer you have the wrong company. I stated it was my legal right to a SAR etc… lo and behold they have a list of transactions iv made to them which match exactly with the "deposit by crypto" from my bank account! Since then they will not reply to any email. Have reported to AML in Sweden and Finland. Also raised chargebacks buts its a long process