Я підняв це питання ще в червні. Взяв банк до жовтня, щоб дати мені рішення. Протягом місяців різні спеціалісти постійно говорили мені, що справу було відкрито, а потім закрито. Відхиляли й надалі. Продовжували отримувати електронні листи про те, що все ще розслідується. Бла-бла-бла .здається, ніхто не знав, що відбувається. Один консультант сказав мені, ні, його точно закрито, і його продовжуватимуть відхиляти, вибачте, ми більше нічого не можемо зробити. Потім мені подзвонив керівник і сказав, що він розглядає мою претензію, запитуючи мене про моє здоров'я, яке лікування я отримую, чому я припинив лікування, це не ваша хренова справа. Я плакав по телефону, оскільки це було дуже приватним і особистим. Він сказав мені, що повернувся на посаду лише у вівторок, коли він подзвонив напередодні суботи. Він сказав, що прийме рішення та повідомить мене у вівторок. Тож я сказав йому. Почекай, але мені вже повідомили рішення про те, що справу відхилено та її закрито, і щоразу, коли її знову відкриють, вона буде миттєво відхилена, тож яке рішення ти маєш прийняти і в чому сенс цього дзвінка. Він сказав, ой, е-е... ???Я подзвоню у вівторок. Настав вівторок і також надійшов дзвінок. Так, як я очікував, у претензії відхилено. Без віршів чи причин, просто вибачте, ми не можемо допомогти. Через 2 тижні ми отримали листа, у якому говорилося, що ми відхилили вашу претензію на тій підставі, що ви отримали доступ до свого онлайн-банкінгу за допомогою IP-адреси, вказавши ip-адресу, коли я шукав цю ip-адресу, це була фінансова інвестиційна компанія colbot щось чи інше. Моя IP-адреса навіть не зареєстрована на моїй домашній адресі, моя ip-адреса зареєстрована на моїх синів бізнес-центр обробки даних за 100 миль і змінюється кожного разу, коли я входжу в систему, я думаю, це те, що він сказав, не цитуйте мене. він говорить на цьому жаргоні, він робить усе це, кібербезпека та розробник програмного забезпечення створює центри обробки даних для бізнесу. повірте, він убив би мене, якби знав лише половину. і підтримка. Але, чесно кажучи, я не затримую дихання з FO.