Barclays не сподобалося, що я надіслав стільки запитів через додаток, тож вони заблокували мій обліковий запис, але дали мені доступ до грошей тощо, сказали, що обліковий запис перевіряють протягом 15 днів, заднім числом я, ймовірно, мав просто піти у відділення або викликали, щоб повідомити про них. Я не зробив це як шахрайство, я повідомив про них як про транзакцію, яку я визнав, але за послугу, яку не отримав! Я був чесним із ними з самого початку щодо азартних ігор, просто сподіваюся, що вони не закриють мій рахунок тощо! Я пояснив, що мені потрібна порада, тому я сподіваюся, що це незабаром вирішиться! Минулого тижня поштою надійшло близько 45 листів від Barclays, оскільки кожен запит розглядається окремо, ха-ха!
Barclays didn’t like that I put in so many requests In through the app, so they blocked my account but let me access money etc, said the account is being reviewed for 15 days, in hindsight I probably should’ve just gone into branch or called up to report them. I haven’t done it as a fraud I’ve reported them as a transaction I recognise but for a service not received! I’ve been honest with them from the outset re gambling, just hope they don’t close my account etc! I’ve explained that I needed some advice so I’m hoping it gets resolved soon! Got about 45 letters through the post last week from Barclays as each request is dealt with separately haha!
Автоматичний переклад.