Чесно кажучи, я б не надто хвилювався через юридичні наслідки. Найбільше, чого я очікую, це те, що вони відхилять позов про шахрайство та очікують від мене повернення будь-якого попереднього кредиту, який я отримав. Поки ви не оскаржуєте божевільно високу суму в доларах, у вас все гаразд.
Я просто сказав, що не впізнав транзакцій і навіть продавця, тому що це були лише випадкові літери та цифри. У цих суперечках, я припускаю, вони перевірять кілька речей, наприклад IP (що погано) і зв’яжуться з продавцем. Сподіваємося, IP не є проблемою для нас. Якщо вони зв’яжуться з продавцем, вони не відповідатимуть, оскільки те, що вони роблять, є незаконним, і банк має стати на наш бік. Схрестив пальці.
Honestly, I wouldn't be too concerned over legal ramifications. The most that I anticipate happening is that they will deny the fraud claim and expect me to pay back any provisional credit I received. As long as you're not disputing a crazy high dollar amount, you should be fine.
I just said I didn't recognize the transactions and even the merchant because it was just random letters and numbers. In these disputes, I'm guessing they will check a couple things like IP (which is bad) and contact the merchant. Hopefully IP isn't an issue for us. If they contact the merchant, they will not respond because what they're doing is illegal and the bank should side with us. Fingers crossed.
Автоматичний переклад.