Я виявив, що після повернення з періоду виключення GAMSTOP (перед повторним виключенням, яке я зробив минулого року), певні сайти, як-от SkyBet, Betfair (на мою думку, входять до тієї самої групи), дозволили мені мати лише невеликий ліміт депозитів у кілька сотень на місяць, але ви маєте рацію, є також регульовані сайти, які все одно дозволяють вам втрачати смішні суми за короткий проміжок часу без жодних запитань.
Я не пригадую, щоб втрачати величезні суми на регульованих сайтах, які отримували лише виграші від депозитів, але я точно можу віднестись до темряви, яку відчуваєш після втрати кількох тисяч за кілька годин, я думаю, ти маєш бути сильною людиною, щоб подолати це. Я знаю людей, які не можуть рухатися далі, якщо їх обікрали за 50 фунтів стерлінгів не для азартних ігор.
I found that after coming back from a GAMSTOP exclusion period (before excluding again which I did last year) certain sites like SkyBet, Betfair (part of the same group I believe) only let me have a small deposit limit of a few hundred a month but you’re right, there are also regulated sites who will still let you lose ridiculous sums in short periods without any questions asked.
I don’t recall losing huge amounts on the regulated sites that was sourced from deposits only winnings but I can definitely relate to the darkness you feel after losing several thousand in a few hours, you have to be a strong person to get over that I think. I know people who cannot move on if they’re ripped off for £50 for a non-gambling purpose.