Я внутрішньо відчуваю, що одна й та сама група людей створює клони веб-сайтів з різними іменами та змушує багатьох сторонніх торговців переміщувати/відмивати гроші, постійно бачу загальні теми східноєвропейських імен, що з’являються в реєстрах фіктивних компаній, на Кіпрі та в Кюрасао, а також кілька разів згадував ім’я Маріо Фіоріні після того звіту про те, що це коштувало Великобританії 2,7 мільярда фунтів стерлінгів. Мене не здивує, якщо за всіма цими схематичними веб-сайтами стоїть одне організоване злочинне коло. Я думаю, що вони використовують ліцензію Кюрасао, щоб створити враження, що вони мають якусь легітимність, оскільки, судячи з того, що я прочитав, інструкції щодо її отримання дуже м’які, а пересічний гравець не знає про ліцензування законів про азартні ігри онлайн.
I've got a gut feeling it's the same group of people making clone websites with different names, and making multiple third party merchants to move/launder the money, keep seeing a common themes of eastern european names coming up on shell company registers, cyprus and curacao addresses and seen the name Mario Fiorini mentioned a few times too, after that report of it costing the UK £2.7billion it wouldn't surprise me if there's a single organised crime ring behind all of these sketchy websites. I think they use the curacao license to make it appear like they have some kind of legitimacy, as from what i've read the guidelines to get one are very lax, and the average gambler doesn't know about licensing laws in terms of online gambling.
Автоматичний переклад.