Тож, з мого досвіду, схоже, що FOS дуже розгублені у своїх випадках, і я справді не знаю, як комусь вдалося з ними виграти. 🤔
У мене була одна справа про блокування Gamble через перекручування інформації MCC.
Потім у мене була ще одна справа без блокування щодо перекручування інформації про MCC.
В одній справі мене винесли проти, бо в мене не було зазначеного блокування, а в іншій – бо воно було, і банк не мав можливості визначити, чи це була азартна гра, тож чому в обох ситуаціях це нормально? Для мене ці рішення суперечливі, і навряд чи можна вважати справедливим результатом з огляду на це.
So it seems FOS is very floored in it's cases in my experience and I really don't know how anyone has won with them. 🤔
I have had one case gamble block on MCC misrepresentation.
Then I've had another another case no block on MCC misrepresentation.
One case had ruled against me because I didn't have said block on and other case ruled against me because I did have the block on and the bank have no way to determin it was or was not gambling so why is it ok in both situations to me its contradictory on the rulings it's hardy a fair outcome in light of this.
Автоматичний переклад.