Привіт, я тут новачок, але деякий час тому натрапив на цей сайт. Я все ще можу його переглядати, хоча не був зареєстрований, просто не можу писати повідомлення.
Просто хотів написати тут, бо помітив, що мало хто згадує dsolpay/swipez, і я отримав відшкодування від них у своєму банку кілька годин тому. Я вперше написав їм близько 5 тижнів тому, і мене повністю проігнорували, вони досі не написали мені, щоб повідомити. Я також не зв'язався з Чеським національним банком і надіслав їм прохання про попередження, а також Омбудсмену (офіційно Громадський захисник прав), всі вони є на їхньому вебсайті в розділі скарг, де написано, що потрібно зв'язатися з ними, якщо ви не отримали від них відповіді. Я просто надіслав їм прохання про попередження, хоча вони продовжували мене ігнорувати.
сподіваюся, це допоможе деяким із вас 🤞
Hey im new here but came across this site while back i could still view it even though wasnt signed up just couldnt message.
just wanted to message on here as noticed few people mention dsolpay/swipez and i actually got a refund from them in my bank couple hours ago. I first messaged them about 5 weeks ago and i was completely ignored, they still havnt messaged me to tell me, i also got inconact with czech national bank and sent them proff, and also Ombudsman (officially the Public Defender of Rights) these are all on there website on the complaints section says to contact them if u havnt had a response from them. I just sent them over proff even though they kept ignoring me.
hopefully that helps a few of you 🤞
Автоматичний переклад.