Дякую, так, в основному, я згадую, що це гра під назвою Dota 2, але є й інші, і монети можна використовувати в кількох іграх, і що нічого не прийшло на обліковий запис Steam чи електронну пошту. В інтернеті багато інформації про шахрайські сайти, пов'язані з іграми тощо. Я провів тестовий запуск на іншому авторитетному веб-сайті, де ви додаєте посилання на Steam, а потім пропонується безліч варіантів депозиту, таких як криптовалюта, банківський переказ, картки тощо. Я використаю це, щоб показати, як виглядає хороший веб-сайт, і скажу, що цей Gainkit не отримав моїх даних для входу, але дозволив мені внести депозит, але не отримав жодних монет/кодів чи ігрових предметів. У мене є обліковий запис Steam, тому я просто поділюся цим з ними, якщо вони цього захочуть, у гіршому випадку вони можуть надіслати мені предмети, які оцінюються на основі всіх моїх депозитів, і я спробую їх продати, лол.
Thanks - yes basically going through the fact that it’s a game called dota 2, but there are others and the coins can be used on a few games and that nothing arrived in steam account or email, there is loads online saying there are scam websites about with gaming etc. I’ve done a dummy run on another reputable website where you link steam then it gives you loads of deposit options like crypto, bank transfer, cards etc so I will use that to show what a good website looks like and say this gainkit hasn’t got my login details but allowed me to deposit but no coins/codes or gaming items received. I have a steam account so will just share that with them should they want it, worse case they can send me the items which are valued to all my deposits and I will try and sell them lol
Автоматичний переклад.