Так, в точку.
Хоча, що нам справді потрібно зробити, це змусити комісію з азартних ігор, PSR, карткові схеми та банки вжити заходів, які запобігатимуть цій підступній практиці та позбавлять нас необхідності проходити через цей жахливо тривалий процес.
Заходи щодо запобігання азартним іграм у Великій Британії мають бути бездоганними. Не повинно бути ситуації, коли ми, залежні (бо це ми такі), провалюємося крізь прогалини, бо це вигідно, або когось не можна змусити взяти на себе відповідальність.
Мені тепер начхати на гроші. Я не заперечую, що було б недобре повернутися, але мене більше хвилюють люди, які недостатньо сильні, щоб з цим впоратися.
Чесно кажучи, я б зараз уже був мертвий, якби не був таким некомпетентним у самостійних рішеннях, якщо ви розумієте, до чого я?
Я просто дуже хвилююся за тих, хто знає, як зав'язати вузол або вбити пристойний цвях у крокву, ті, хто прийде після нас, будуть захищені.
Як ми можемо це зробити?
Я залучив до цього свого депутата, і він повністю підтримує це. Цьому треба покласти край.
Yep, spot on.
Although, what we really need to do is make the gambling commission, PSR, card schemes and banks put something in place that prevents this insidious practice and stops us having to go through this horrifically time consuming process in the first place.
Gambling prevention measures in the UK should be watertight. There shouldn't be a situation where us addicts (because that's what we are) fall through the gaps because it's profitable or someone can't be arsed to take responsibility.
I now couldn't give a flying fuck about the money. I'm not denying it wouldn't be nice to get back but I'm more concerned about people who aren't strong enough to deal with this.
I'll be honest, I'd be dead now if I wasn't so incompetent at DIY solutions, if ya get my drift?
I'm just so concerned about those who understand how to tie a knot or put a decent nail in a rafter, those who come after us, are protected.
How can we do this?
I've got my MP involved and they're fully on-board. This has to stop.
Автоматичний переклад.