Оскільки блокування азартних ігор залишається на вашій дебетовій картці, а платежі, які ви здійснили на користь Flora Finance та Deser Ltd, не підпадають під дію цього блокування, я не можу погодитися з тим, що сталася банківська помилка під час списання цих платежів з вашого рахунку. Для отримання додаткової інформації про підтримку, яку ми пропонуємо клієнтам з азартними іграми, відвідайте веб-сайт www.tsb.co.uk/help-and-support/gambling-support.
Ось що я отримав від TSB. Я надав їм якомога більше доказів, і мені щойно сказали, що вони нічого не можуть зробити, і вони також не вважають незаконним використання сайтами сторонніх сайтів з різними кодами MCC.
As the gambling block remains on your debit card and the payments you have made to Flora Finance and Deser Ltd are not covered by this block, I cannot agree a bank error has occurred with these payments debiting your account. For further information about the support we offer customers with gambling please visit, www.tsb.co.uk/help-and-support/gambling-support.
this is what I get back from TSB, I have given them as much evidence as possible and just been told they can’t do anything and they also don’t see the sites using third party sites with different MCC codes as illegal
Автоматичний переклад.