Моя порада, робіть, як вам заманеться. Мені 38, і я завзято грав у азартні ігри з 18 років, я програвав десятки тисяч і багато разів досягав найнижчої точки, у мене нічого не виходило, і залишалося зробити лише одне. Спочатку завантажте програму під назвою «Віднови мене». Якщо ви відвідаєте їхній веб-сайт, на домашній сторінці є код, який надає її вам безкоштовно, настійно рекомендуємо її, щоб допомогти зупинитися. CBT — це потужний інструмент, яким я користувався. Моя порада знову ж таки робіть із ним, що завгодно, — записатися на сеанс CBT. Це найкраще, що я коли-небудь робив, це дорого, так, але в загальному плані люди із задоволенням кидають 100 фунтів стерлінгів на рулетку, коли сеанс становить менше чверті цього. Це дуже глибоко, і це, звичайно, відкриває очі. Сподіваюся, це допоможе
My advice, do with it as you please. I'm 38 and been a heavy gambler since the age of 18, I've lost tens of thousands and hit a low point many times, nothing worked for me whatsoever and there was only one thing left to do. Firstly download an app called recover me , If you visit their website on the homepage there is a code to give it to you for free, highly recommend it to help aid stopping. CBT is a powerful tool I have used, my advice again do with it what you will, is to book up a CBT session , it's the best thing I ever did, it's costly yes but in the grand scheme of things people are happy to throw £100 on roulette, when a session is less than a quarter of that. It's very deep and it certainly is an eye opener. Hope this helps
Автоматичний переклад.