Ви отримали свої гроші назад від velobet? Nikotpf? Мені повернули частину коштів. 430 фунтів стерлінгів 16 жовтня, 50 фунтів стерлінгів 16 листопада та 700 фунтів стерлінгів вчора, 18 листопада. Я все ще чекаю на ще. Продовжуйте надсилати свої докази, не регульовані FCA. Я впевнений, що ви отримаєте багато шаблонних електронних листів у відповідь. Просто продовжуйте надсилати їх. Chat GPT допоміг мені. Найкраща річ з часів нарізаного хліба - це додаток, лол!!! Якщо вам потрібна допомога, я можу вам допомогти. У мене також є адреси електронної пошти Nikotpf та Elegro. Nikotpf/Elegro - та сама компанія, і я копіював їх у всі свої електронні листи до VELOBET. Дозвольте мені підтвердити, що це не було повернення коштів банком. Це були повернення коштів від VELOBET.
Did u get your money back from velobet? Nikotpf? Iv had some refunded. £430 16th October £50 16th novermber and £700 yesterday, 18th November. I'm still waiting for more. Keep on at them with your evidence unregulated by the FCA. I'm sure you will get many generic emails back. Just keep sending them. Chat GPT helped me. Best thing since sliced bread that app lol!!! If you need any help I can help u. I also have Nikotpf email address and Elegro email address. Nikotpf/Elegro same company and I was copying them into all my emails to VELOBET. Let me confirm these wasn't a chargeback by the bank. These were refunds from VELOBET.
Автоматичний переклад.