Привіт усім, знову шукаю поради. Wexhype також оскаржили мій повернення коштів, цього разу вони надали IP-адресу, я перевірив, вона відповідає моєму місцезнаходженню 🤦♀️ ім'я, дата народження та номер телефону, єдина помилка - номер мобільного телефону неправильний, вони надали мінімальну інформацію про те, хто насправді є компанією, тому я навіть не можу знайти сайт, щоб довести, що я не можу увійти. Єдина деталь - вони кажуть, що продали мені скіни, але немає посилання на жодний веб-сайт, а зображення, яке вони надіслали як сторінку реєстрації, відрізняється від сторінки скінів WeHype, і дайте пораду, будь ласка 🙏
Hi everyone looking for some advice again so wexhype have also contested my chargeback this time they have provided I.P address I've checked it matches my location 🤦♀️ name , dob and phone number only mistake is the mobile number is wrong they've provided minimal details on who the company actual is so I cant even find the site to prove I cant log in , the only detail is they say they have sold me skins but no link to any website and the picture they have sent as the sign up page is different to the wehype skin page and advice please 🙏
Автоматичний переклад.