15 серпня я зняв 6000,06 євро за допомогою банківського переказу. Минуло вже три тижні, а я не отримав свій платіж. Я звернувся до служби підтримки клієнтів 888 і мені сказали, що переказ зроблено, і я повинен запитав у своєму комерційному банку, що я і зробив, і мені сказали, що на мій рахунок поки що не було переказів. Я продовжив надсилати електронний лист їхній (888) команді з питань транзакцій, але мені сказали, що мою проблему буде досліджено, і вони зв’яжуться зі мною. ...поки що я все ще чекаю їхньої відповіді та свого платежу.
On the 15th of August I made a withdrawal of 6000.06 euro via wire transfer.its been three weeks now and I haven't received my payment, I have reached out to 888 customer care only to be told that the transfer was made and I should enquire with my commercial bank which I did and was told that there were no transfers done to my account as yet.i continued emailing their (888 )transaction team only to be told that my issue will be investigated and they will get back to me ....so far I am still awaiting their reply and my payment.