ГоловнаФорумЗмагання[ЗАЧИТО] Різдвяний конкурс на 3x ваучер Amazon на 100 доларів!

[ЗАЧИТО] Різдвяний конкурс на 3x ваучер Amazon на 100 доларів! (Сторінка 9)

від Daniel
|
137 558 переглядів 422 відповідей |
1...8 9 10...22
Ця тема заблокована

Я перший, хто більше 😜

Автоматичний переклад.

Найкращий подарунок, який я отримав на Різдво кілька років тому, стосується того, як мій батько після довгого періоду покинув кімнату реанімації.

Автоматичний переклад.
Dego1981

Моїм найкращим різдвяним подарунком була поліцейська машина з дистанційним керуванням. Я був дитиною з чіткими ідеями з тих пір, тому що одного разу я хотів сісти на цю машину як поліцейський ..... через десять років після того подарунка моя мрія здійснилася, і тепер я вже служу більше тридцяти років . з честю моя країна.

Автоматичний переклад.

Найкращий різдвяний подарунок, який я коли-небудь отримував, — це капці.

Автоматичний переклад.

Я ніколи не отримував жодних різдвяних подарунків

Автоматичний переклад.

Мій депозит був моїм найкращим подарунком

Автоматичний переклад.

Сім'я, задоволення, любов,

Автоматичний переклад.

Всім привіт... Я пам’ятаю цей час, коли моя маленька принцеса подарувала мені цю надзвичайну цілісну сорочку, яку ми бачили під час нашої подорожі в Тай. У нас було так багато справ, і наші розуми були повністю вражені..що ми просто забули це взяти...а потім через рік я отримав ту саму сорочку як різдвяний подарунок..Боже...я не Я навіть не знаю, як їй вдалося це знайти... Я просто знаю, що люблю її, як справжнє кохання.

Автоматичний переклад.

Найкраще, що я отримав на Різдво, — це поїздка на гру BVB з ночівлею. Це був дуже гарний подарунок.

Вітаю Росі

Автоматичний переклад.

Доброї ночі 2000 року. Народилася донька

Автоматичний переклад.

Приємна подорож була найкращим різдвяним подарунком

Автоматичний переклад.

Привіт, я вітаю всіх з Різдвом ☺️ На жаль, моє Різдво не було таким гарним уже 2 роки, тому що 01.01.2019 помер мій тато 😭 Але я все одно маю залишатися сильною, тому що в мене 2 чудових дітей ❤️❤️❤️

Автоматичний переклад.

Найкращий різдвяний подарунок у мене був те, що моя дочка народилася 25 числа, це був мій найкращий подарунок

Автоматичний переклад.

Сім'я та друзі

Автоматичний переклад.
Daniel

Найкращий подарунок, який я отримав минулого року. У мене були моя племінниця/хрещена, мій брат і моя невістка тут, у Португалії. Вони в Англії... і цього року їх не буде 🙁

Автоматичний переклад.

Дякую

Автоматичний переклад.
Daniel

Моїм найкращим різдвяним подарунком був собака.

Автоматичний переклад.

щасливого Різдва

Автоматичний переклад.

мій цьогорічний різдвяний коронавірус взятий, будь ласка, помолись за мене.

Автоматичний переклад.

Як святкова атмосфера, ці дні гарні з обміном подарунками з красивими побажаннями здоров’я та щастя з приємними солодощами та смачною їжею та смаколиками. Жовтень, а не 25 грудня, а з комерційних і одноманітних причин у нас є 2 місяці грудень і січень, які мають велике свято. Але я мушу визнати, що естетично ви представляєте гарний образ в ці дні, і я хочу висловити прекрасне здоров'я і радість, а також всі, хто є вашими передплатниками

Автоматичний переклад.
Ця тема заблокована
1...8 9 10...22
Перейти на сторінкуіз 22 сторінок
Підпишіться на нас у соцмережах – Щоденні публікації, бездепозитні бонуси, нові слоти і т.д.
Підпишіться на нашу розсилку для отримання новин про найновіші бездепозитні бонуси, слоти та багато іншого