Мені дуже пощастили чудові різдвяні спогади, але найкращим для мене був 1984 рік, мені було 3, а моїй сестрі було 5. Грошей було мало, тому мій тато, який був столяром, який став далекобійником, побудував моїй сестрі ліжко для ляльки, а моя мама в’язала спицями. маленьку ковдру й подушечку для нього, і я побачив цього робота в доларовому магазині, який катався навколо і видував дим із рота, який мої батьки якимось чином наскребли 7 доларів, щоб отримати його для мене. Але найкращий подарунок того Різдва, який я пам’ятаю, був напередодні Різдва, коли йшов сильний сніг, тож ми не думали, що мій тато встигне додому, але прямо в середині того, як моя мама читала перше Різдво, у папочках мої тато через вхідні двері. Засніжений і несуть гру Голодні голодні бегемоти. Це суперечка між роботом і моїм татом із грою за мій найкращий подарунок, але ця конкретна пам’ять, особливо з огляду на те, що мої тато й сестра обидві передалися, є, мабуть, найкращим подарунком, який я коли-небудь мав чи отримаю.
I've been very blessed in wonderful Christmas memories but to me the best was in 1984 I was 3 n my sister was 5. Money was tight so my dad who was a carpenter turned trucker built my sister a babydoll bed and my mom knitted the little blanket n pillow for it, and I saw this robot at the dollar store that rolled around and blew smoke out its mouth,which my parents somehow scraped together the $7 to get it for me. But the best gift that Christmas,and in my memory, was on Christmas Eve it was snowing hard so we didn't think my dad would make it home,but right in the middle of my mothers reading of the first Christmas, in pops my dad through the front door. Snow covered and carrying a Hungry Hungry Hippos Game. It's a tossup between the robot and my dad with the game for my best gift, but that particular memory,especially since my dad n sister have both passed on, is probably the best gift I ever have or will receive.
Автоматичний переклад.