Всіх з Різдвом 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Перш ніж я навіть порибалити, читаючи запитання. Мій найкращий різдвяний подарунок, який спав на думку... це те, що одного року мені потрібні були додаткові гроші й я хотів торгувати своєю Nintendo wii (ну не зовсім), але я повинен був зробити те, що мені потрібно було зробити в той час.. але GameStop був не дасть мені майже нічого!! Тож моя мама 💜(RIP-2018) дала мені те, чого вона насправді коштувала на той час. І це було те... ну, Різдво наближається, і зазвичай моя мама давала мені все, що я попросив, і вона платила за це. Але саме цього Різдва ми всі відкриваємо подарунки. І моя бабуся вручає мені цей запакований подарунок, я поняття не маю, що це таке. Що мене дивує, і я відкриваю його. І це MY WII, який вона купила у мене 6 місяців тому, вона загорнула його та повернула, лол 🙈🤣🤣🤣🎁 ми так сміялися!! 💜🙈🤣 це було чудово. Я досі з цього сміюся. Я так сумую за нею!! 🙏🏻🙏🏻 Хочу сказати, що це був один із найкращих різдвяних подарунків, які я коли-небудь отримував. ❄️🎁🥰
Merry Christmas everyone 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Before I even fished reading the question. My best Christmas present that came to mind.. is that one year I needed some extra money & wanted to trade in my Nintendo wii (well not really) but I had to do what I needed to do at the time.. but GameStop was gonna give me next to nothing!! So my Mommom 💜(RIP-2018 ) gave me what it was actually worth at the time. & that was that... well Christmas comes around & usually my Mommom gave me whatever I would ask for in reason & she would pay for it. But this particular Christmas we are all opening gifts. & my grandmother hands me this wrapped gift I have no idea what it is. Which surprises me & I open it. & it’s MY WII that she bought from me 6 months prior, she wrapped it & gave it back lol 🙈🤣🤣🤣🎁 we laughed so hard!! 💜🙈🤣 it was great. I still laugh about it. I miss her so much!! 🙏🏻🙏🏻 I gotta say though, that was one of the best Christmas gifts I’ve ever gotten. ❄️🎁🥰
Автоматичний переклад.