Привіт Даніель,
Я надіслав їм електронний лист. Я виконав усі вимоги щодо ставок і можу надіслати знімок екрана, який підтверджує це. Нижче наведено причину його скасування. Це не має сенсу, оскільки баланс мого рахунку становить 203 долари. Тепер я чекаю ще 2 дні і сподіваюся, що його більше не скасують. Я спілкувався з чатом, і вони сказали «підняти ще один запит на зняття грошей тепер, коли мій баланс становить 203 долари». Спочатку він коштував 203 долари, і з тих пір я його не торкався. Нижче наведено їхню причину. Як я вже казав, це не має сенсу. На моєму рахунку було 203 долари і досі є. 203 долари, очевидно, більше, ніж 200 доларів, які вони згадали. Я також робив ставки ні на що, крім слотів, і легко досяг вимоги до ставок у 3 тисячі доларів (я поставив понад 5 тисяч доларів)
Це їх відповідь.
Нам прикро повідомити вам, що ваш запит на зняття коштів було відхилено, оскільки у вас недостатньо балансу, щоб вирахувати безкоштовну фішку у розмірі 100 доларів США.
Необхідний баланс у вашому обліковому записі на момент зняття коштів: 200 доларів США (сума бонусу буде вирахована, а мінімальна сума зняття коштів, яку ми обробляємо, становить 100 доларів США. Оскільки це близько 100 доларів США безкоштовного бонусу на фішки, максимальна сума виведення становить 100 доларів США, тому вам потрібно мати баланс 200 доларів на вашому рахунку)
нижче наведено підсумок мого облікового запису. Баланс у розмірі 103 долари є після того, як вони вирахували 100 доларів, що очікують на зняття. Я не бачу поважних причин, чому його скасували.
Зняття коштів
Поточний баланс :
103,00
Поточна країна:
Сполучені Штати
Поточна валюта:
доларів США
Обсяг вимог до ставок:
3 000,00 доларів США
Сума ставок:
5 129,25 доларів США
Ставки завершено:
Так
Очікує на зняття: 100 доларів США
Hi Daniel,
I have sent them an email. I met all wagering requirements and can send a screenshot proving it. The reason they gave for it being canceled is below. It doesn’t make sense because my account balance is $203. Now I wait another 2 days and hope it doesn’t get canceled again. I spoke with chat and they said to "raise another withdrawal request now that my balance is $203". It was $203 in the first place and I haven’t touched it since. Below is their reason. As I stated, it makes no sense. I had $203 in my account and still do. $203 is obviously more than the $200 they mentioned. I also have wagered on nothing but slots and reached the $3k wagering requirement easily (I’ve wagered over $5k)
This is their response.
We are Sorry to inform you that your withdrawal request has been rejected as you do not have enough balance to deduct Welcome Free Chip of $100
Required balance in your account at the time of Withdrawal: $200 (the bonus amount will be deducted, and the minimum withdrawal that we process is $100. As this is about $100 Free Chip Bonus, the max cash out is $100, therefore you need to have a balance of $200 in your account)
below is my account summary. The $103 balance is after they deducted the $100 pending withdrawal. I see no valid reason it was canceled.
Withdrawals
Current Balance :
103.00
Current Country :
United States
Current Currency :
USD
Wagering Requirement Amount :
3,000.00 USD
Wagered Amount :
5,129.25 USD
Wagering Completed :